Andre Gomes Kimdir? Andre Gomes Fenerbahçe’de

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği iddia edilen Andre Gomes kimdir? Andre Gomes hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

22.06.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-16:04) Andre Gomes Kimdir? Andre Gomes Fenerbahçe’de

Gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transfer için atağa kalktı.

Aykut Kocaman’ın yerine teknik direktörlüğe Phillip Cocu’yu getiren Fenerbahçe, Hollandalı teknik adamın raporu doğrultusunda Barcelona’da forma giyen Andre Gomes’i transfer etmek istiyor.

Bonservis bedeli yüksek olan Portekizli orta sahayı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertli idarecilerin önümüzdeki günlerde İspanyol devinin yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.

ANDRE GOMES KİMDİR?

30 Temmuz 1993 tarihinde Portekiz’in Vila Nova de Gaia kentinde doğan Andre Gomes, kariyerini İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’da sürdürmektedir.

1.88 boyunda ve orta sahanın ortasında forma giyen Gomes, 2014-2015 sezonunda Portekiz’in dev ekiplerinden Benfica’dan kiralık olarak Valencia’ya transfer oldu ve İspanya macerasına başladı. İspanyol ekibinde gösterdiği performansla 20 milyon euro karşılığında bonservisi alınan 25 yaşındaki futbolcu 2016-2017 sezonunda 37 milyon euro bonservisle Barcelona’ya transfer oldu.

Geride kalan sezonda Barcelona formasıyla toplam 31 karşılaşmaya çıkan Portekizli yıldız, bu karşılaşmalarda 1 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal