Anadolu Efes’in ‘Pembe Top Sahada’ Projesi Devam Ediyor!

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi’nde Zalgiris Kaunas ile karşılaşacağı 2. hafta müsabakasında "Pembe Top Sahada" projesini 5. kez hayata geçirecek.

15.10.2018-16:19 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-16:15) Anadolu Efes’in ‘Pembe Top Sahada’ Projesi Devam Ediyor!

Ülkemizi THY Avrupa Ligi’nde temsil eden takımlarımızdan Anadolu Efes, 17 Ekim Çarşamba günü Zalgiris Kaunas ile oynayacağı karşılaşmada, "Pembe Top Sahada" projesini 5. defa gerçekleştirecek.

Lacivertli beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, müsabakanın oynanacağı gün Sinan Erdem Spor Salonu'na pembe kıyafetle gelen kadın basketbolseverlerin bilet ücreti ödemeyeceği belirtildi.

Anadolu Efes Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi ortaklığıyla meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü durumuna gelen pembe top, projenin gönüllü destekçisi, oyuncu Özge Özpirinçci'nin elinden havalanacak.

Şimdiye dek Beren Saat, Bergüzar Korel, Sinem Kobal ve Elçin Sangu'nun gönüllü destekçisi olduğu projenin bu seneki destekçisi Özge Özpirinçci, maçın hava atışını pembe top ile yapacak ve salondaki tüm izleyiciler de "Erken Tanı Hayat Kurtarır" mesajına destek olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal