Amadi Wassim Kimdir, Hangi Takımda Oynuyor?

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Amadi Wassim kimdir? Amadi Wassim hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

01.06.2018-13:41 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-13:39) Amadi Wassim Kimdir, Hangi Takımda Oynuyor?

AMADI WASSIM KİMDİR, HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

17 Ocak 2000 tarihinde Fransa’da dünyaya gelen Amadi Wassim Fransa’nın Metz takımında forma giymektedir. Genç oyuncu stoper ve ön libero bölgelerinde görev yapabiliyor.

RIBERY VE MONDRAGON’UN TAKIMINDA FORMA GİYİYOR

Önümüzdeki sezon hem Spor Toto Süper Lig’de hem de Avrupa’da önemli işler başarmak isteyen Galatasaray’ın Metz'in 18'lik yıldızı Amadi Wassim'i gündemine aldığı iddia edildi.

Fransa’nın en prestijli gazetelerinden L’Equipe Galatasaray ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Geçmiş dönemde Fransız temsilcisinden Franck Ribery ve Aly Faryd Mondragon’u transfer ederek büyük başarılar kazanan sarı-kırmızılıların, büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşündüğü Wassim için harekete geçeceği ifade edildi.

Metz ile henüz profesyonel sözleşmesi bulunmayan 18 yaşındaki genç yıldız adayı Amadi Wassim’in Galatasaray ile sözleşme imzalamak üzere olduğu belirtildi.

Diğer taraftan Fransızların bu haberini duyan Wassim, söz konusu haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Wassim’in paylaşımının altına “dua” emojisi koyması dikkatlerden kaçmadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal