Ali Koç'tan Yeni Sezon Açıklamaları

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeni sezon hakkında kulübün dergisine açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin patronu transferlerle ilgili müjdeyi verdi.

10.05.2019-17:57 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-17:53)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulüp dergisine gelecek sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin patronu açıklamasında, Hocamız Ersun Yanal ile yaptığımız istişareler doğrultusunda pozisyonlarımızı, oyuncu profillerini ve de bu doğrultuda potansiyel transfer listemizi belirledik" ifadelerini kullandı.


ALİ KOÇ'UN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR:

'Sevgili Fenerbahçeliler,

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yarıştığımız kulvarlarda başarılı bir haftayı geride bıraktık.

Oldukça olumsuz şekilde başladığımız sezonda, tüm beklentilerin aksine camiamıza önce Türkiye Kupası’nı sonra da lig şampiyonluğunu kazandırarak yaşattıkları muhteşem sezon için Erkek Voleybol Takımımızı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum.


Geçmişe yönelik artık bir şey yapamayız. Şimdi önümüze bakmalı ve gelecek sezon şampiyonluğa uzanacak çok daha iyi bir Fenerbahçe için hazırlanmalıyız.

Bu doğrultuda Futbol A Takımımızın gelecek yıl yapılanması konusundaki çalışmalarımıza hız verdik. Amacımız maçın son düdüğüne kadar savaşacak, mücadeleci ve bir o kadar da kaliteli takım kimliği yaratmaktır.

Hocamız Ersun Yanal ile yaptığımız istişareler doğrultusunda pozisyonlarımızı, oyuncu profillerini ve de bu doğrultuda potansiyel transfer listemizi belirledik. Bu çerçevede gereken adımları atarak transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Takım ruhuna sahip, mücadele eden, maçı sonuna kadar arzulayan, en önemlisi ise Fenerbahçe’ye yakışan kalitede oyun ortaya koyan bir takım yaratacağız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal