Ali Koç'tan Alex de Souza Bombası !

Fenerbahçe’de 21 sene önce Tanju Çolak ile biten jübile dönemi Alex de Souza ile açılacak. Maçın gelirleri ‘Fener Ol’ kampanyasına kaynak olarak kullanılacak.

14.06.2019-13:28 - (Son Güncelleme: 14.06.2019-13:22)

Son zamanlarda ekonomik olarak sancılı bir dönemi geride bırakmaya çalışan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, bu sorunu Alex de Souza ile çözmeyi planlıyor.

Ali Koç, Aziz Yıldırım zamanında sona erdirilen jübile dönemini tekrar açarak hem Alex de Souza’ya iadeiitibarda bulunacak hem de kulübün kasasına önemli bir nakit girişi sağlamaya çalışacak.

Başkan Koç’un bugün açıklaması beklenen jübile maçında Alex’in kariyeri boyunca birlikte oynadığı dünya yıldızlarıyla Fenerbahçe, Kadıköy’de mücadele edecek. VIP biletlerin de satılacağı bu maçtan elde edilecek bütün gelir Fener Ol kampanyasına bağışlanacak. Fenerbahçe’de en son jübile, maçı Tanju Çolak için gerçekleşmiş, 29 Temmuz 1998’de oynanan karşılaşmada sarı-lacivertliler Bursaspor’u 4-1 mağlup etmişti.

Tanju’ya jübile sözü, Ali Şen döneminde verilmiş, Aziz Yıldırım yönetimi tarafından da yerine getirilmişti. Aziz Yıldırım’ın 20 yıllık başkanlığında kendi planlamasıyla jübile yaptığı tek isim ise Fenerbahçe’nin unutulmaz golcülerinden Selçuk Yula olmuştu. 1979-1986 yıllarında sarı-lacivertli formayı giyen Yula, kariyerinde son olarak Galatasaray forması giymiş ve jübile yapmamıştı. Yıldırım, 22 Temmuz 1998’de iadeiitibar için Yula’nın jübilesini gerçekleştirdi. Yıldırım döneminde, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman ve Rüştü Reçber gibi yıldız oyuncular ise jübile maçına çıkamadı. Alex’e yapılacak jübileyle hem efsane Kaptan’a iadeiitibarda bulunulacak hem rafa kalkan gelenek canlanacak hem de kulübün kasası dolacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal