Alexander Sörloth: Sadece Futbol Oynamaya Çalışan Biriyim

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Alexander Sörloth'a verilen 2 maçlık ceza, Tahkim Kurulu kararı ile 1 maça indirilmişti, oyuncunun açıklaması ise şu şekilde

15.02.2020-12:03 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-14:47) Alexander Sörloth: Sadece Futbol Oynamaya Çalışan Biriyim

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Alexander Sörloth'a verilen 2 maçlık ceza, Tahkim Kurulu kararı ile 1 maça indirilmişti, oyuncunun açıklaması ise şu şekilde.

TFF sitesinden yapılan resmi açıklama, cezanın oy birliğiyle 1 maça indirildiği ve nedeninin "Tahrikin derecesi ve futbolcunun aldığı darbeler" olduğu ifade edildi.

Dün Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Hukuk İşleri Sorumlusu Eda Lermi Zorer ve Sörloth, Tahkim Kurulu ile bir toplantı yaptı. İlk olarak Başkan Ağaoğlu söz aldı ve "Ben 35 yıldır spor camiasının içindeyim. Hayatımda tanıdığım en dürüst, en karakterli insanlardan birisi Sörloth. Karşısındaki kişiye asla kötü davranışı olmaz" şeklinde konuştu.

Norveçli futbolcu ise "Yediğim tekmelerden sonra can havliyle bu hareketi yaptım. Aldatmaya yönelik bir şey yapacak olsam tekmelerden sonra kendimi yere atardım. Ama bu benim karakterime yakışmaz. Sadece futbol oynamaya çalışan biriyim. Canım yandığı için böyle bir davranışta bulundum" ifadelerinde bulundu.

Toplantıda pozisyon tam olarak 5 defa izlendi. Özellikle Baiano'nun Sörloth'a elini sallaması üstünde duruldu. Tahkim Kurulu, cezayı oy birliği ile 1 karşılaşmaya indirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal