Alanyaspor Mesut Bakkal'la Uzattı!

Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Mesut Bakkal ile olan kontratını bir seneliğine uzattı.

13.06.2018-09:11 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-09:10) Alanyaspor Mesut Bakkal'la Uzattı!

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan sezonu 12. sırada bitiren Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Mesut Bakkal’ın sözleşmesini bir yıl uzattı.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, teknik direktör Mesut Bakkal’la daha önce Ankara'da prensipte anlaştıklarını ve ardından da resmi sözleşmeyi imzaladıklarını belirtti.

Anlaşmanın Alanyaspor camiası adına hayırlı olmasını temenni eden Çavuşoğlu, "Biz hocamızdan memnunuz, inşallah o da bizden memnundur. 2018-2019 sezonunda kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Gelecek sezon Aytemiz Alanyasporumuz hak ettiği yerlere ulaşacaktır." şeklinde konuştu.

Mesut Bakkal ise çok sevdiği ve alıştığı bir kulüpte kalmaktan ötürü mutlu olduğunu ifade etti.

Büyük başarılar kazanmak ve Alanyaspor'u daha iyi yerlere getirmenin en büyük isteği olduğunu söyleyen Bakkal, şu ifadeleri kullandı:

"Kızım bana 'Baba Alanya'da inanılmaz bir enerji var. Bunu ben de anlıyorum' dedi. Gerçekten mutlu olmak, bulunduğun yerde mutlu ve huzurlu olmak başarıyı sağlıyor. Umarım hep birlikte geçtiğimiz sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan rahat bir ortam ve rahat bir sezon geçirmek en büyük arzum. Burada olmaktan ötürü mutluyum. Hem camiaya, hem bana, hem de Alanyaspor camiasına, taraftarlarına tekrar hayırlı olsun. İnşallah hep birlikte güzel bir sezon yaşarız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal