Akhisarspor Saffet Susic'e Emanet!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisarspor, Okan Buruk’tan boşalan teknik direktörlük görevine Safet Susic’i getirdi.

30.06.2018-14:39 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-14:36) Akhisarspor Saffet Susic'e Emanet!

Akhisarspor teknik direktör Saffet Susic ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Deneyimli teknik adam, kendisi için Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Akhisarspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Akhisarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kuruluna kendisine bu görevi vermesi dolayısıyla teşekkür eden Susic, "Burada kaliteli ve ciddi bir antrenman sözü veriyorum. Zamanla sonuçları da göreceğiz. Buraya gelmeden önce herkes Akhisarspor’un çok iyi bir kulüp olduğunu söyledi. Umarım bu sezon güzel sonuçlar alacağız." ifadelerini kullandı.

63 yaşındaki Boşnak teknik adam, sezona Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile oynayacakları TFF Süper Kupa karşılaşmasıyla başlayacaklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Galatasaray’a karşı elimizden gelenin en iyisiniyapmaya çalışacağız. Ardından UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimini bekleyeceğiz. Biliyoruz ki grupta iyi rakipler gelecek karşımıza. Bundan dolayı UEFA Avrupa Ligi'nde henüz ne yapacağımızı bilmiyoruz, rakiplerimiz belli değil. Ama şunun sözünü verebilirim; her kulvarda en iyi biçimde mücadele etmek için çok iyi çalışacağız."

Akhisarspor'la 1+1 yıllık kontrat imzalayan Safet Susic'in yardımcılıklarını ise Elvir Balic, Fevzi Layiç, Emrah Eren ve Cem Kavçak üstlenecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal