Akçay’dan ‘Kocaman’ Özür!

Spor Toto 1. Lig ekibi Osmanlıspor’un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, bir televizyon programında Aykut Kocaman ile ilgili sözlerinin, amacı dışında kullanıldığını ifade etti.

15.10.2018-12:02 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-12:00) Akçay’dan ‘Kocaman’ Özür!

Mustafa Reşit Akçay, Teknik Direktör Aykut Kocaman’a ilişkin sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek, "Meslektaşıma bir hayal kırıklığı ve ruhunda acı yaşatmışsam özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam, yaptığı yazılı açıklamada, meslektaşları aleyhinde şimdiye dek hiçbir eleştiride bulunmadığını belirterek, "Bir televizyon programında benden alınan bir mesajın amacı dışında kullanılmasından ve son derece saygı duyduğum bir meslektaşımın yanlış gösterilmesinde kullanıldığı için üzgünüm." şeklinde konuştu.

Akçay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Benim adıma önemli olan kamuoyunun bakış açısından ziyade Aykut Kocaman’ın bakış açısıdır. Bilgim dışında, dost ilişkisiyle yazılan bu mesaj, bir konu ile ilişkilendirilmiş ve dosta yazılmıştır. Dostum olarak gördüğüm Aykut Kocaman’ın bu konuya bu hassasiyetle yaklaşması en büyük dileğimdir. 'Altın her yerde altındır yere de düşse." Eğer meslektaşıma bir hayal kırıklığı ve ruhunda acı yaşatmışsam özür dilerim. Sehven de olsa bu olayın yaşanılmasından dolayı son derece üzgünüm. Saygılar sunarım."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal