Ahmet Ağaoğlu Bordo Mavili Taraftarlara Mesaj Gönderdi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bordo mavili taraftarlara yönelik bir paylaşımda bulundu.

11.10.2018-16:07 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-16:05) Ahmet Ağaoğlu Bordo Mavili Taraftarlara Mesaj Gönderdi!

Bordo mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarlarının desteğiyle aşamayacakları hiçbir engelin olmadığını ifade etti.

Ağaoğlu, günü kurtarmak adına değil sürdürülebilir bir başarı adına taraftarlarının desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu vurgularken, "Trabzonspor'un kurulduğu günden bu yana kazandığı sayısız başarıların arkasında taraftarının katkısı bilinmektedir. Arzu ettiğimiz başarıya ulaşmamız bütün taraftarlarımızın desteğini hissetmeden almadan mümkün değildir." ifadelerine yer verdi.

Sıkıntılı bir dönem yaşadıklarının altını çizen Ağaoğlu, "Yolumuz uzun ve yorucu fakat her zaman söylemiş olduğum gibi taraftarlarımızın desteğiyle birlikte aşamayacağımız hiçbir engel yok. Yıl bu yıl, şimdi Trabzonspor taraftarı olarak tüm dünyaya gerçek gücümüzü göstermenin vakti, kulübün ekonomisini de düzeltecek olan, giden bir karşılaşmayı geri döndürecek ve bu takımı zirveye taşıyacak olan da sizlersiniz. Başarı gelecekse sizin destekleriniz sayesinde gelecek. Tribünler dolacak ve yer gök bordo mavi sesleriyle inleyecek ki ancak o zaman rakiplerimiz Akyazı'dan gol değil korner atarak döndüklerine sevinir bir duruma gelsinler. Haydi her karşılaşmamız dolu tribünlere..."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal