Adil Gevrek: Trabzon İle Kardeşliğimiz Var

Adil Gevrek, TFF'den kendilerini bir yetkilinin arayarak yabancı futbolcuların Malatya'ya gelmek istemediğini ifade etti.

27.01.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-09:36) Adil Gevrek: Trabzon İle Kardeşliğimiz Var

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmanın ertelenmesi sonrası yaşanan gerilimle alakalı açıklamalarda bulundu.

Adil Gevrek, TFF'den kendilerini bir yetkilinin arayarak yabancı futbolcuların Malatya'ya gelmek istemediğini ifade etti.

ADİL GEVREK’İN AÇIKLAMALARI:

"Sanki biz Malatya'da ölenler bizim umrumuzda değilmiş gibi maç oynansın demişiz gibi konuşmalar yapılıyor. TFF'den bunu istediler, Trabzon'daki yabancıların gelmek istemediğini söylediler. Bunu bize söyleyen TFF yetkilisi. Eğer TFF yalanlarsa bu durumu da çıkıp beni arayan yetkiliyi de açıklayacağım"

"Trabzon ile kardeşliğimiz var. Onlar geldiği zaman, biz gittiğimiz zaman çok güzel ağırlanıyoruz. TFF'den Trabzon gelmek istemiyor denilince bizim ağırımıza gitti. Böyle bir şey olunca da biz tüm maçların ertelenmesinin daha doğru olduğunu TFF'ye söyledik."

"Bu şehrin Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanı istemiyorsa zaten oynanmamalıdır. İşin çıkış noktası TFF yetkilisinin bize bunu söylemesi. Trabzon gelmiyor denmesi bizi üzen taraf oldu. Bu olay bizim umurumuzda değilmiş gibi oynamak istememiz gibi bir algı var. Sadece Trabzon istiyor diye bunu yapmak doğru gelmedi."

"Medem bizi arayarak erteliyorsunuz, o zaman neden bizi dinlemiyorsunuz. Bizim kızdığımız olay, Trabzon'un yabancıları gelmek istemiyor bize dendikten sonra oynamak istiyoruz dedik. Olay tamamen bu. Bizim ailemiz, herşeyimiz Malatya'da. Neden bazı şeyleri tehlikeye atmak isteyelim?"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal