Aboubakar'dan Beşiktaş İtirafı

Porto'nun golcü futbolcusu Aboubakar'dan Beşiktaş ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

20.11.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-12:56)

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Porto'nun Kamerunlu forveti Aboubakar Beşiktaş'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milli Takım kampında Kamerun basınına açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Porto’dan ayrılacağım. Hayatımı Porto’da sonlandırmayacağım. Aslında geçen yaz Beşiktaş’ta olacaktım. Ancak başkanın bana karşı davranış şeklinden hoşlanmadım. Benim sağlık taramasına konu olma durumumla ilgili yanlış bilgiler verdi. İşin gerçeği Beşiktaş’ın finansal problemleri vardı ve belli maaşları ödeyemiyordu. Başkan hassas bir durumdaydı ve dürüst olmak gerekirse Türkiye’ye dönmek benim de planlarım içerisinde yer almıyordu." ifadlerini kullandı.


Dizindeki sakatlığı ardından iyileştiğini vurgılayan Aboubakar, "Eğer şimdi burada milli takımdaysam, bu tamamen iyileştiğim içindir. Yaşadığım sakatlık biraz sabır ve biraz zaman isteyen bir sakatlıktı. Çünkü tendonlar ve çapraz bağlar kopmuştu. Şimdi antrenörlerim sakatlığın nüksetmesinden korkuyor olabilirler. Ancak şu an kendimi sahaya çıkmaya hazır hissediyorum. Ritmimi bulmaya ihtiyacım var. Bu da bir iki maç oynamakla olacak, sonrasında gerisi gelecektir." açıklamasında bulundu.

Aboubakar transferi için Porto'dan izin aldığını bnelirtti. Golcü futbolcu devre arası transfer dönemi için Beşiktaş'ın gündeminde yer alıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal