Abdullah Avcı: "Merak Etmeyin, Önce Kulübün Şartları Gelir"

Abdullah Avcı, yönetim ekibiyle yaptığı toplantıda transfer talebine karşın öncelikle kulübün bütçesinin önemli olduğunu aktardı.

04.01.2020-10:37 - (Son Güncelleme: 04.01.2020-10:49) Abdullah Avcı: "Merak Etmeyin, Önce Kulübün Şartları Gelir"

Sezon arası transfer zamanında bütçe limitini dikkate almak zorunda olan Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile gerçekleştirdiği görüşmenin sonrasında deneyimli teknik direktörün raporuyla rahatladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun harcama limitlerini duyurmasının sonrasında transfere kaynak arayışında olan Beşiktaş Yönetiminin yardımına Avcı yetişti. Gerçekleşen toplantıda Avcı'nın, "Hiç merak etmeyin, önce kulübün şartları gelir. Transfer yapılıp da kulüp zor durumda kalacaksa buna izin vermem. Ben transfer yapılmayacakmış gibi hareket edeceğim. İkinci yarıya da elimdeki kadro ile çıkarım" ifadelerini kullandığı söylendi.

Görüşmede tek problemin forvet eksikliği olduğunu belirten Beşiktaş takımının teknik hocası, "İlk yarıda zaman zaman, özellikle Burak Yılmaz'ın sakatlığı döneminde golcü problemleri yaşadık. Ancak bunu belirli bir ölçüde kadromuzdan çözdük. İkinci devrede de yaşayacağımız sorunları yine kadromuzdaki futbolculardan çözeriz" sözlerini söyledi.

En son yönetimin önce futbolcu satıp, sonrasında transferlerin gerçekleşmesini teklif etmesine ise Abdullah Avcı'nın olumlu yaklaştığı ve "Kadromuzdaki isimlere talip olan kulüpler varsa bunları tabii ki değerlendirebiliriz. Eğer oyuncu satılarak istediğimiz transferler yapılacaksa ben buna da kabulüm. Bu zor günleri birlikte aşacağız. Yönetimin, camianın duygularını çok iyi biliyorum. Bize düşen elimizdeki kadroyla en iyi mücadeleyi vermek" dediği söylendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal