Abdülkadir Parmak, Nwakaeme ve Uğurcan Çakır Açıklamalarda Bulundu!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında sahasında Basel ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak, Nwakaeme ve Uğurcan Çakır, maçın ardından açıklamalarda bulundular.

04.10.2019-10:16 - (Son Güncelleme: 04.10.2019-10:13)

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci haftasında Trabzonspor, İsviçre ekibi Basel'i ağırladı. Müsabaka 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

ABDÜLKADİR PARMAK: GAYET İYİ OYNADIK

"Gol yiyene kadar kötü oynadık. Golden sonra gayet iyi oynadığımız düşünüyorum. Golü bulduk, istediğimiz oyunu ortaya koyduk. İkinci yarıda Sosa'nın girmesi bizi rahatlattı. Tecrübesini ortaya koydu, iyi bir zamanda ikinci golü bulduk. Ama dayanamadık çok basit bir gol yedik. Keşke kazanabilseydik daha mutlu olurduk" dedi.

UĞURCAN ÇAKIR: GRUPTAN ÇIKABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM

Trabzonspor'un bir diğer genç yıldızı Uğurcan Çakır ise, "İlk golü yiyene kadar iyi oynamıyorduk. Sonra oyunu dengeledik. Çok iyi mücadele ettik. Abdülkadir Parmak ile çok iyi bir gol bulduk. Sonra öne geçtik. Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Kazanmayı çok istiyorduk. Şanssız bir gol yedik. Ama 2-2 oldu. Kötü oynamadık. Berabere bitse de umutlarımı sürdüreceğiz" dedi.

NWAKAEME: HOCAMIZ FARKLI BİR FORMASYON DENEDİ

"İki takım için güzel bir maç oldu. İyi bir rakibe karşı oynadık. İyi performans gösterdiğimizi söyleyebilirim. Bugün farklı bir formasyon denedik. Oynayan arkadaşlarımız iyi bir mücadele ortaya koydular. Bugün hocamız farklı bir formasyon denedi. Şans bulan arkadaşlarımız gayet iyi bir iş ortaya koydular. Ama maalesef istediğimiz bir şekilde ilk gölü yiyen taraf olduk. Daha sonra gollerde bulduk ama bizim en çok üzen taraf bizi galibiyete getirecek olan golden sonra hemen gol yememiz oldu. Dolayısıyla biz kafamızı kaldırıp tekrar çalışmaya devam edeceğiz. Mücadele ederek devam etmemiz gerekir" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal