Spor Giyim Kombinleri

Spor kıyafetleri tercih edenlerin vücut orantılarına dikkat etmesi gerekir ve yanlış seçimlerle olduğunuzdan daha kalın görünebilirsiniz. Peki doğru kombinler nasıl yapılır? İşte spor giyim hakkında bilmeniz gereken püf noktalar…

09.06.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-13:33) Spor Giyim Kombinleri

Sokak modasının en güzel kombinlerinden olan spor giyim kombinleri yeni sezonda da rahatlıkla tercih edebileceğiniz trendler arasında. Spor giyim tercih edenlerin vücutlarını nasıl orantılı göstereceğini bilmesi gerekiyor.

Spor Giyim Kombini Yaparken Hangi Parçaları Seçmeliyiz?

Bu sezon seçim yapabileceğiniz oldukça fazla spor giyim parçası var. Geçtiğimiz yıldan beri popülerliğini kaybetmeyen taytlarla çok kolay kombinler yapabilirsiniz. Parlak taytlar yerine mat taytları tercih ederek daha modern görünebilirsiniz. Diz kapağında biten taytlar bu yazın en hit spor parçaları arasında. Üst giyimde tercih edebileceğiniz parçalar düz büstiyerlerden yana olabilir.

Düşük omuzla salaş t-shirtlerle şort kombini modası geçmeyecek seçeneklerdir. Uzun t-shirt ve aynı hizada biten şort kullanabilirsiniz. Pantolonla spor kombin yapmak istiyorsanız sezonun trend parçalarından olan mom jeans tam size göre. Çanta seçiminizi bel çantasından yana kullanabilirsiniz. Kalın tabanlı beyaz spor ayakkabılarla modern bir görünüm kazanacaksınız.

Zayıf Görünmek için Nasıl Kombinler Yapılmalı?

Spor giyim parçaları seçerken salaş modeller kullanmayı seviyor olabilirsiniz. Ancak bedeninize geniş gelen kıyafetler orantılı görünümü engellediği için yanlış seçimler oluyor. Bedeninize geniş gelen spor giyim parçaları olduğunuzdan daha kilolu görünmenize sebep olur. Yapacağınız kıyafet seçimlerinin tümü bedeninizi tam sarmayan ve çok geniş olmayan parçalardan oluşmalıdır.

Zayıf görünmek istiyorsanız mat siyah tayt tercih edebilirsiniz. Siyah dar pantolonlar da bacaklarınızı daha ince gösterir. Yaz günlerinin vazgeçilmez rengi olsa da beyaz renk kilolu kadınların uzak durması gereken seçimlerdir. Renkli kombinler yapmak istiyorsanız haki ve sarı gibi sezonun trend renklerini kullanabilirsiniz.

Spor kombinlere çok yakışan bel çantalarından da uzak durmanız gerekiyor. Özellikle peluş bel çantaları hacimli görünmenize sebep olacağı için tercih etmemelisiniz. Spor omuz çantaları ve sırt çantaları sizin için daha doğru seçimler olacaktır. Aksesuar kullanmayı seviyorsanız bileklik, halhal gibi takılarla kombini tamamlayabilirsiniz.

Spor Tesettür Kombini Nasıl Yapılır?

Tesettür kombinleri için seçebileceğiniz çok farklı tasarımlara imza atıldı. Geçtiğimiz yıllarda genelde klasik parçalar kullanılsa da yeni sezonda oldukça hoş spor parçaları bulabilirsiniz. Kombin yapmak için geniş paçalı kotları, salaş sweatshirtleri, dökümlü tunikleri tercih edebilirsiniz. Bilekte biten dökümlü uzun etekler ve spor ayakkabı da spor şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Kombini tamamlamak için spor bel çantası ve beyaz spor ayakkabılar seçebilirsiniz.

Spor Kombinlerle Aksesuar Kullanılır Mı?

Spor giyim kombinleri günlük hayatta rahat edebileceğiniz parçalar oluşuyor. Bu kombinlere farklı bir hava katmak için küçük halka küpeler doğru seçim olacaktır. Spor kombinlerle gösterişli ve şık olmayan tüm aksesuarlar kullanılabilir. Son günlerin popüler kolyelerinden olan taşlı kolyeler, minik taşlarla tasarlanmış bileklikler, sallantılı küpeler spor kombinleri tamamlayacak aksesuarlar arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal