Spor Dünyasından Mustafa Cengiz'e 'Geçmiş Olsun' Mesajları

Rahatsızlanarak hastaneye götürülen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için Süper Lig takımları geçmiş olsun mesajları paylaştı.

01.05.2020-09:56 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-09:51) Spor Dünyasından Mustafa Cengiz'e 'Geçmiş Olsun' Mesajları

Fenerbahçe'nin resmi sosyal medya hesabından gönderdiği mesajda, şu cümleler yer aldı:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; Mustafa Cengiz’in en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

TRABZONSPOR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo- mavili takımın resmi sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, "Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in hastaneye kaldırıldığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum." cümleleri yer aldı.

ANADOLU EFES

Lacivert- beyazlı ekibin Twitter hesabında yayınladığı mesajda, "Anadolu Efes Kulübü olarak halsizlik ve kilo kaybı şikayetiyle hastaneye yatan Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e acil şifalar dileriz. Sayın Cengiz'in en kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyoruz." ifadeleri yer aldı.

KAYSERİSPOR

Sarı- kırmızılı takımın resmi sosyal medya hesabında verilen mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in hastaneye kaldırıldığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Cengiz'e, Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." açıklaması yer aldı.

ERZURUMSPOR

Mavi- beyazlı ekibin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz." şeklinde paylaşıldı.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, rahatsızlığı sebebiyle hastaneye götürülen Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajı paylaştı.

Takımın resmi Twitter hesabında paylaşılan mesajında Gümüşdağ, "Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e 'geçmiş olsun' dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını umuyorum." açıklamasına yer verdi.

BEŞİKTAŞ

Siyah- beyazlı ekibin resmi internet sitesinde verilen mesajda şu ifadeler yer aldı: "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in halsizlik ve kilo kaybı şikayetleriyle hastaneye yatırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mustafa Cengiz'in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal