Sözcü 28 Şubat’ın Darbeci Zihniyetini Destekliyor

ABD ve İsviçre'de bulunan çeşitli derneklerden fon aldığı bilinen Sözcü gazetesi, bugün yaptığı manşetle 28 Şubat darbecilerini savundu.

21.08.2021-13:09 - (Son Güncelleme: 21.08.2021-16:03) Sözcü 28 Şubat’ın Darbeci Zihniyetini Destekliyor

Sözcü, aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu darbeci generallerin hapse atılmasına karşılık "Bu neyin intikamı" manşetini kullandı. Tutuklanarak hapse gönderilen darbeci general Çetin Doğan ise, "28 Şubat dönemiyle ilgili attığım her bugün, darbeci generallerin hapse imzanın arkasındayım, yine böyle bir çalışma olsa aynı imzaları atarım" ifadelerini kullandı. 28 Şubat 'Postmodern Darbe'sinin sonucunda dönemin seçilmiş hükümeti istifa etmek zorunda kalmıştı. Türkiye'de ''laik ve laik olmayan kutuplaşması'' oluşmuş, kılık kıyafet nedeniyle bürokraside yüzbinlerce fişleme yapılmıştı. Başörtülü öğrenciler ve öğretmenler okullara - üniversitelere alınmamış, aynı zamanda özel işletmelerde de Müslümanlığı yaşamak isteyenler psikolojik baskıya maruz kalmışlardı.


DARBECİ ZİHNİYETİ SAVUNAN SÖZCÜ

Darbeci zihniyeti savunan bir dille Sözcü,''Bu neyin intikamı'' başlığıyla çıktı. Haberde darbeci generaller için ''yaşları 80 üzeri olan emekli generallerin hapse atılma'' şeklinde ifadelere yer verildi.


DARBECİ ÇETİN DOĞAN USLANMADI ''YİNE OLSA YİNE YAPARIM''

Darbeci general Çetin Doğan'ın cezaevinde meydan okuyarak "Yanlış bir şey de yapmadım. 28 Şubat dönemiyle ilgili attığım her imzanın arkasındayım, yine böyle bir çalışma olsa aynı imzaları atarım" dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal