Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu nereli, kaç yaşında ve sevgilisi var mı? Hande Sarıoğlu hayatı ve biyografisi

Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucusu olan Hande Sarıoğlu’nun hayatı ve kariyeri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Güzel sunucu ilk yayına bugün çıktı. Peki Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu nereli, kaç yaşında ve sevgilisi var mı? İşte Hande Sarıoğlu hayatı ve biyografisi…

19.02.2024-12:41 - (Son Güncelleme: 19.02.2024-12:41)

Cesur paylaşımları ve özel hayatıyla sosyal medyada sık sık gündem olan güzel sunucu Hande Sarıoğlu, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk görevini üstlenmeye başladı. Yeni işini açıklayan Hande Sarıoğlu’nun hayatı ve kariyeri bu gelişme sonrası merak edildi. Peki Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu nereli, kaç yaşında ve sevgilisi var mı? 

Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kimdir?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'nin Akçakoca ilçesinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamlayan Sarıoğlu, televizyon dünyasına adım attı. Kariyerine 2008-2010 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinde konuk oyuncu olarak yer alarak başladı.

Hande Sarıoğlu

Sarıoğlu, daha sonra çeşitli televizyon programlarında görev aldı. 2010 yılında Star TV'de yayımlanan "Çarkıfelek" programı, onun ekran deneyimini artırdı. 2011'de "Pasaport" adlı yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. FOX kanalında yayımlanan "Kaç Para Kaç" programının sunuculuğunu üstlendi.

Televizyon kariyerine birçok farklı projede yer alarak devam eden Hande Sarıoğlu, 2016 yılında TV8'de yayımlanan "Böyle Çok Daha Güzelsin" programında jüri üyeliği yaptı. 2017 yılında Tivibu Spor'da çalışmaya başlayan Sarıoğlu, 2019 yılı itibariyle Habertürk TV'de "Spor Saati" programını sundu. Ancak, programdaki bir tartışma sonrasında sunuculuğu bıraktı. Spor haberleri sunma görevine devam eden Sarıoğlu, 2024 yılından itibaren "Söylemezsem Olmaz" programında yorumculuk yapmaya başladı.

Hande Sarıoğlu’nun sevgilisinin olmadığı belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal