Sosyal medyayı ayağa kaldıran şok taciz: İş görüşmesine giden genç kız kahve bahanesiyle tacize uğradı!

İyi bir maaşı olan işe girebilmek için yaşadığı tacizi anlatan 24 yaşındaki Zemzem isimli genç kız attığı tweetler ile sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İşte, 24 yaşındaki Zemzem'in yaşadığı taciz...

28.05.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-15:36) Sosyal medyayı ayağa kaldıran şok taciz: İş görüşmesine giden genç kız kahve bahanesiyle tacize uğradı!

Ne yazık ki taciz olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de 24 yaşındaki Zemzem isimli bir genç iş görüşmesine gittiği yerde kahve bahanesiyle tacize uğradı.

Hikmet isimli şahısla görüşme yapmasının ardından görüşmenin iyi geçtiğini fakat görüşme sonrasında Kadir isimli şahsın kahve teklifi yaptığını belirten genç kız, teklifi reddettiğinde Kadir isimli şahsın "Sizi işe alamayacağım" diyerek kendisini tehdit ettiğini kaydeden genç kız, konuşmaları sosyal medya üzerinden paylaştı.

İlk görüştüğü Hikmet isimli şahsın olaydan haberi olmadığını belirten genç kız, sonrasında kendisinden özür dilediğinin de altını çizdi.

 24 yaşındaki zemzem

 taciz

Genç kız yaşadığı tacizi anlattı!

"5.500 TL maaş veriyorum gençler is beğenmiyor diyenlerin bahsettiği işler bu şekilde. 24 yaşında genç bir kız iş görüşmesi olumlu geçti diye evine giderken aldığı mesajlar bunlar işte

Su duruma açıklık getirelim. Çok fazla eleştiri geldi. adım zemzem. Üzerimde swit ve altımda siyah pantolon vardı. Davetkar değildim. Yaptığım şey kezbanlık değil. Cünkü iş görüşmesinde Kadir isimli şahıs yoktu. Hikmet adında başkasıyla görüştüm. İş görüşmesinden çıkınca Kadir isimli şahıs bu mesajları attı.

Ve ben zaten iş görüşmesine arkadaşıma konum atarak gittim. Güvenmiyorsan neden gittin diyecek olursanız hiçbir yere mevcut düzende güvenilmez. Konu kahve teklifi değil. Hiçbir şekilde tanımadığı birisine işveren kisvesiyle kahve teklifi adı altında date ayarlanması.

 24 yaşındaki zemzem tacize uğradı

Üslubumda konuşmamda bir sorun yok. Bu normal değil, normalleştirilebilecek bir şey de değil. Tekrar söylüyorum. Suwen var mizahını bırakın. Üstümde sadece swit ve pantolon vardı. Davetkar değildim

Görüştüğüm kişi Hikmet bey yazdı. Olumsuz değerlendirildiğimi söyledi. Bende durumu anlattım ve ekran fotoğraflarıyla gösterdim. Yanında çalışan kişi dahil kendini mahcup hissediyorsa bunu hala benim abartım olarak göremezsiniz. Bu gerçekten büyük alçaklık.

Herkesin sınırları vardır. Ben tanımadığım,tanışmak istemediğim birisine kahve içecek samimiyeti göstermedim. Bu benim insiyatifim. Etik kurallar vardır. CV de gördüğü numaraya kahve teklifi icin mesaj atmak şahsım adına etik dısıdır.

Ciddi bir soru teklifi kabul etseydim basıma bir şey gelseydi biodaki anıtsayacta yer alsaydım. Bu kez de tanımadığı birisiyle bi yerde kahve içerek hak etmiş mi diyecektiniz yoksa masum bir kahveydi adam alçaklık yapmış mı?"

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal