Sosyal medyanın gündemine oturmuştu: Milyonluk kabanı kapış kapış aldılar

İstanbul'da bulunan İstinye Park AVM'de bir kabanın fiyatı sosyal medyada gündem olmuştu. 1.3 milyon liralık kaban, bu kez reyonlarda kalmadı ve alan müşteriler de mağazada ikramlarla karşılandı. İşte detaylar...

18.01.2024-19:00 - (Son Güncelleme: 18.01.2024-19:00)

Asgari ücretin belirlenmesi sonrası birçok yerde fiyatların değişimi devam ediyor. Bu kez de İstanbul’daki bir mağazadaki kabanın fiyatı herkesin ağzını açık bıraktı. Diğer bir şaşırtan olay ise bu kabanların satılmasıydı.

Kaban yok paraya satıldı

İstanbul İstinye Park'ta satılan İtalyan markanın Vikunya yünlü 1.3 milyon TL değerindeki kabanlar satıldı ve bulunduğu reyonda kalmadı. Dolar’ın güncel kuruyla hesaplandığında kaban yaklaşık 45 bin dolara satıldı. Mağazanın müşterilerini karşılamak için alışılmışın dışındaki uygulamaları da dikkat çekti. Müşteriler mağaza girişinde ikramlarla karşılandı.

Mağaza yetkisi ‘yok’ dedi

Mağaza yetkilisi ürünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından ellerinde kalmadığını söyledi. Sipariş üzerine 3 adet gelen kabanların tamamının satıldığı öğrenildi. Bu duruma sosyal medyadaki birçok kişi tepki gösterdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal