06.11.2023-11:48 (Son Güncelleme:06.11.2023-11:48)


1

Günümüzde sosyal medya platformları üzerinden tanışıp flörtleşmek ve bir ilişkiye başlamak gitgide yaygınlaşıyor.



2

Özellikle Kovid-19 pandemisi sonrası 2020'lerin ilişki taktikleri önemli ölçüde değişti. İlişkilerde çiftlerin birbirine bakış açılarını ekonomik koşullar da etkiliyor. Öyle ki artık birçok kadın flörtleştiği erkek kendisi için belli bir miktar para harcamadığı sürece fiziksel ve cinsel temastan bile kaçınıyor. Sosyal medyanın gündemindeki bu yeni flört taktikleri oldukça ses getirdi.



3

İlişki uzmanı Jana Hocking, sosyal medyada viral olan son teoriden bahsetti. Bu son teoriye göre; kadınlar bir erkek kendisi için kayda değer miktarda para harcamadığı sürece cinsel yakınlaşmadan uzaklaşmaya başlıyor.



4

Hocking, news.com.au'da paylaştığı yazısında, söz konusu kural için 2 bin dolar rakamını vurguladı.



5

Kuralın kendisi üzerindeki etkisinden bahsederken "Bir erkek cebinden 2 bin dolar harcayacak miktarda buluşmak istiyorsa size yatırım yapıyor olma olasılığı yüksektir." ifadelerinde bulundu.



6

Bir başka kurala göre de kimi kadınlar partneriyle en az 3 kez buluşma gerçekleştirmeden fiziksel temasa yanaşmıyor.



7

Üçüncü buluşmaya dek her iki kişinin de ilişkiyi sürdürmekte olan hevesi ve ısrarı değerlendiriliyor. Jocking, söz konusu kuralı "Libidosu birkaç buluşma dayanabiliyorsa demek ki sahiplenen bir erkektir." sözleriyle özetledi ve şu cümleleri ekledi:



8

"Bu kuralı sevmemin ikinci ve bence en önemli nedeni, çıplaklıkla dikkatimiz dağılmadan birlikte bu kadar zaman geçirmek, aslında tüm bu rahatsızlıkları güzel ve erken bir şekilde ortadan kaldırmamıza yardımcı olabilir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr