09.05.2022-08:40 (Son Güncelleme:05.04.2023-17:12)


1

Yasemin Allen

Yasemin Allen

Başarılı oyuncu Yasemin Allen, havaların sıcaklıklarının artmasıyla tatil yapmaya koştu. Yatakta uzanırken bikinisiyle kamera karşısına çıktığı bir pozu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Yasemin Allen'in hem kulağında bir telefon tutması hem de önünde başka bir cep telefonunun olması takipçilerin gözünden kaçmadı.



2

Bahar Candan

Bahar Candan

Bahar Candan bu gönderinin altına ''Doç. Dr. olan babam bana çok kızmaz umarım :) Eminim şu anda bilgisayar başında geleceği yönetecek öğrencileri için ingilizce çok önemli bilgiler yazıyordur.''



3

Aygün Aydın

Aygün Aydın

Aygün Aydın, gittiği Bodrum tatilinden duş aldığı anlara ait bir video yayınladı. Aygün videoya, "Hep olduğum yerdesin, varlığından arınamıyorum" yazdı.



4

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Son dönemlerin çok konuşulan ismi Hülya Avşar derin yırtmacı ile yine olay oldu. Yeni çıkardığı şarkı ile sahnelere dönen ünlü şarkıcı neredeyse firikik veriyordu.



5

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar'ın sosyal medyada olay olan pozu. Gögüs ve bikini bölgesini yaprakla kapattı. Ünlü güzelin arkası açıkta kaldı.



6

Burcu Özberk

Burcu Özberk

Aşk Mantık İntikam dizisi bitikten sonra hemen soluğu tatilde alan güzel oyuncu Bali'ye gitti. Çektiği pozlarla herkesin beğenisini kazandı. Özberk'in fiziği 10 üzerinden 10 aldı.



7

Seda Sayan

Seda Sayan

60 yaşında olan Seda Sayan sütyen yerine bralet giyince gündem oldu. Bu pozu sosyal medyadan paylaşan ünlü sunucunun sevgilisi Çağlar Ökten'in kızacağı düşünüldü.



8

Melis Sezen

Melis Sezen

Melis Sezen, paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç oyuncunun takipçileri fotoğrafları beğeni yağmuruna tuttu.



9

Bahar Candan

Bahar Candan

Fenomen Bahar Candan’a, ‘Sana marka yaratalım. Ünlülerle çalışırsın’ diyen birinin vaatlerine kanarak yolda tanıştığı adamla otel odasına gitti. Bahar Candan, bir süre sonra odadan çıkmak istedi. ‘Seninle işim bitti’ diyerek Bahar Candan’ı odadan kovunca, Candan soluğu karakola aldı. ‘Bana tuzak kurdu görüntülerimi kaydetmiş olabilir’ diyen Bahar Candan, şikayetçi oldu.



10

Demi Rose

Demi Rose

Pandemi süresince takipçi sayısını ikiye katlayan Demi Rose, kıvrımlarını sergilenmekten çekinmiyordu. İtalya'nın Cepri Adasına tatile giden ünlü model, orada çekilen cesur fotoğrafını paylaşarak sosyal medya da çok konuşuldu.



11

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears mini bir şortla pozlar verdi ve göğüs uçlarını da kendi eliyle sansürledi. Paris Hilton arkadaşı Britney Spears’ın pozlarına "Kaymak gibisin", "Çok havalı" yorumlarını yaptı.



12

Hande Ataizi

Hande Ataizi

Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatilinde görüntülendi.



13

Gülşen

Gülşen

Gülşen'in çok konuşulan ayna karşısında verdiği poz.



14

Deniz Baysal Yurtçu

Deniz Baysal Yurtçu

TRT 1'de ekrana gelen ve geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Teşkilat dizisinde MİT ajanı Zehra rolünü canlandıran Deniz Baysal Yurtçu, yoğun geçen sezonun ardından soluğu tatilde aldı.



15

Hande Yener

Hande Yener

Sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hande Yener, meslektaşı Gülşen'in sahne kıyafetlerinin eleştirildiğinde Gülşen'e destek çıkarak "Ben daha açığını giyeceğim" demişti. Hande Yener sözünü tuttu. Marmaris konserinde giydiği sahne kıyafetiyle olay oldu.



16

Eliz Sakuçoğlu

Eliz Sakuçoğlu

Oldukça keyifli ve neşeli olduğu görülen Sakuçoğlu'nun bornozlu pozları sosyal medyanın gündemine oturdu.



17

Deren Talu

Deren Talu

Deren Talu sevgilisinin kucağında verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Talu'nun peş peşe paylaştığı aşk pozları düşman çatlattı.



18

Serel Yereli

Serel Yereli

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü isimlerden biri de Serel Yereli oldu. Serel Yereli parkta soyunduğu fotoğraflarla gündem oldu. Ünlü oyuncu parkta soyunduğu üstsüz pozlarının üstüne "Yaşasın özgür Avrupa" notunu düştü. Yereli'nin bu paylaşımı kısa sürede tepki çekti, Twitter'da TT oldu.



19

Yüsra Geyik

Yüsra Geyik

Arka Sokaklar'ın Zeliş'inden olay pozlar. 15 yıldır Arka Sokaklar 'da oynayan Yüsra Geyik diziden ayrılmasıyla soluğu tatilde aldı. Yüsra Geyik plajda verdiği cesur pozlarla sosyal medyanın gündemine oturdu.



20

Zara

Zara

Ünlü şarkıcı Zara konserinden yaptığı paylaşımlarla parmak ısırttı.



21

İvana Sert

İvana Sert

Moda yarışmalarının aranan yüzü İvana Sert son zamanlarda yer aldığı filmlerle de kendinden çok söz ettiriyor.



22

Selin Ciğerci

Selin Ciğerci

Seren Serengil, sunuculuğunu yaptığı "Söylemezsem Olmaz" programında Selin Ciğerci'nin kilolarıyla alakalı eleştirel yorumlar yapmıştı. Selin Ciğerci de bikinili pozlarıyla bu yorumlara yanıt verdi. Serengil birkaç gün önce Selin Ciğerci'nin kilosuyla ilgili yaptığı yorumlarla sosyal medyada yine gündem oldu. "Marmaris'te bir otelde Selin Ciğerci'nin fotoğraflarını çekmişler. Çok kilolu, büyük bir ihtimalle 100 kilo falan." ifadelerini kullanan Seren Serengil'in yorumu oldukça kaba olarak değerlendirildi. Kilo vermek için hastanelik olan Seren Serengil'in başka bir ünlü isme kilosu üzerinden yorumlar yapması tepki topladı. Selin Ciğerci de bu kötü yorumlara direkt yanıt vermek yerine teknesinde bikinili pozlarını paylaştı. Böylelikle, Seren Serengil'in fotoğraflarını göstermeden "Ben gördüm. Büyük bir ihtimalle 100 kilo." yorumlarını boşa çıkarmış oldu. Kilo kavgası bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.



23

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

14 yaşında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak gönüllere taht kuran Aleyna Tilki, O Sen Olsan Bari ve Cevapsız Çınlama şarkılarıyla meşhur olmuştu. Genç popçu her hareketiyle gündem olmaya devam ediyor. 20 yaşındaki güzel popçu son paylaşımıyla tepkilerin odağı oldu. Instagram'da 2 milyon 700 bin takipçisi bulunan ünlü popçu yemek masasınınız üzerine çıkarak cesur pozlar verdi.



24

Didem Soydan

Didem Soydan



25

Senem Kuyucuoğlu

Senem Kuyucuoğlu



26

Deniz Çakır

Deniz Çakır



27

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr