Sosyal Medya Yıkıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Aşı Yapan Doktor Kim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün koronavirüs aşısı olmasının ardından aşı olduğu anların fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Erdoğan'a aşıyı yapan doktorun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na benzetilmesinin ardından kim olduğu merak edildi. Peki Erdoğan'a aşıyı yapan doktor kim?

15.01.2021-09:00 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-09:00) Sosyal Medya Yıkıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Aşı Yapan Doktor Kim?

Dün Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs aşısı olan ve aşı olduğunu Telegram hesabı üzerinden “Ben de aşı oldum” sözleriyle duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aşı yapan doktorun kim olduğu merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da benzetilen ve dün sosyal medyanın onu konuştuğu doktor kim? İşte detaylar...


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün 14.00’te başlayan MKYK toplantısına başkanlık yaptı. Erdoğan’ın toplantıda aşı olacağını kurmaylarına iletmesi üzerine örnek teşkil etmesi açısından MYK ve MKYK üyeleriyle birlikte aşı olunmasına karar verildi. Ankara Şehir Hastanesi’nde kurmaylarıyla birlikte aşı olan Erdoğan, daha sonra Telegram hesabı üzerinden “Ben de aşı oldum” açıklamasını yaptı.

EKREM İMAMOĞLU KONU İLE İLGİLİ NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşı olduğu anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük ilgi gördü. Kullanıcılar aşıyı yapan doktoru İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na benzettiler. İmamoğlu da bir Twitter kullanıcısının “İmamoğlu mu o” şeklindeki mesajına, “Hayır ben değilim” diyerek gülen surat emojisi ile yanıt verdi. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A AŞI YAPAN DOKTOR KİM?

Erdoğan’a aşıyı yapan o doktor ise Ankara Şehir Hastanesi İdare ve eğitim sorumlusu İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İhsan Ateş’ti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal