Sosyal medya platformu twitter çöktü mü? Twitter neden açılmıyor?

En çok tercih edilen sosyal medya uygulamalarından olan Twitter son günlerde ki yavaşlığı üzerine kullanıcıları tarafından tepki almaya başladı. Twitter üzerinde yaşanan hatalar üzerine çöktü mü? sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Twitter neden açılmıyor, çöktü mü? İşte detaylar...

14.07.2022-15:16 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-15:20)

Twitter akış yenileme sorunu ve kullanıcıların twet atamaması halinde platform üzerinden eleştiriler gelmeye başladı. Kullanıcıların aksaklık yaşaması halinde sosyal mey uygulamasının çöktüğüne dair iddialar gündeme geldi. Peki, Twitter çöktü mü, hatalar düzeltildi mi? 

Twitter'dan kötü haber geldi mi? 

Twitter kullanıcılarının karşı karşıya kaldığı akış yenileme sorunu üzerine 1 saatlik yaşanan aksaklık tepkilere neden oldu. Twitter'de yaşanan hata üzerine henüz resmi bir açıklama gelmemesi ise kafaları karıştırdı. Kullanıcılar internet üzerinden sıklıkla twitter çöktü mü? sorusunu aratmaktadır. 

Twitter çöktü mü?

Twitter'a giriş yapamayan kullanıcılar 'Hata oluştu' uyarı ile karşılaşmaktadır. Bunun üzerine sorunun en kısa sürede çözülmesi beklenirken peş peşe hatalar gelmeye başladı. Son dönemlerde twitter üzerinden yaşanan hatalar üzerine resmi açıklama henüz yapılmadı.

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal