Sosyal Medya İçin Video Çekerken Canından Oldu

Esenyurt'ta kuzenini ziyarete giden 23 yaşındaki genç kız, sosyal medya platformu için video çektiği esnada çatıda bulunan plastik panelin çökmesi sonucu yaklaşık 50 metreden aşağı düşerek yaşamını yitirdi.

21.08.2021-11:00 - (Son Güncelleme: 21.08.2021-11:00)

Dün saat 19:30 sularında Esenyurt Sultaniye mahallesinde elde edilen bilgilere göre Kübra Doğan kuzeni Helen M.'yi ziyaret etme isteğiyle Esenyurt'ta bulunan evlerine geldi. Güneşin batış anını izlemek ve sosyal medya platformu içerisinde olan bir uygulamaya video çekmek için çatıya çıkma hakkında karar kıldılar.

DÜŞTÜĞÜ YERDE CAN VERDİ

İkili bir süre çatıda fotoğraf ve video çekerek vakit geçirdi. Ardından Kübra Doğan çatıda oturduğu yerden inmek istediği sırada plastik panele ayak bastı. Doğan'ın ağırlığını kaldıramayan panel ise çöktü. Genç kız yaklaşık olarak 50 metrelik yükseklikten apartman boşluğuna düştü. Kuzeninin düştüğünü gören Helen M. hemen ailesine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler de genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

DÜŞME ANINI ANBEAN KAYDETTİ

Genç kızın feci ölümüyse kuzeni tarafından saniye saniye kaydedildi. Fotoğraf ve video çekmek için çatıya çıktığı kuzeni düşme anında cep telefonu da kayıt alıyordu. Olayın şoku ile tepki veremeyen kuzeni bir süre donup kaldı. Görüntüler içerisinde bir süre fotoğraf ve video çekildikleri görülüyor. Çatıdan inmek istediği sırada ise plastik panel çökerek genç kızın metrelerce aşağıya düştüğü görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal