Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Canlı Yayında Av Tüfeğiyle İntihara Kalkıştı

Bursa’da bir vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayın esnasında karnına dayadığı av tüfeğinin tetiğine basarak intihara teşebbüsten Levent K (40), ağır yaralandı.

11.11.2020-07:57 - (Son Güncelleme: 11.11.2020-13:51) Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Canlı Yayında Av Tüfeğiyle İntihara Kalkıştı

Hadise, cumartesi günü Yenişehir ilçesi kırsal Terziler Mahallesi’nde gerçekleşti. Üç çocuk babası Levent K., evde odanın kapısını kilitleyip, sandalyenin üstüne sabitlediği cep telefonu ile Facebook hesabı üzerinden canlı yayın yaptı. Levent K., canlı yayın esnasında İ.A. adlı kişiyle borcu olduğunu ve bu sebepten intihar edeceğini dile getirdi.

Evde olanlardan, Levent K.'den odanın kapısını açmasını söyledi. Bu isteğe negatif cevap veren Levent K., tüfeğin tetiğine bastı. Levent K. kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbarla adrese jandarma ve sağlık görevlileri gönderildi. Ağır bir şekilde yaralanan Levent K., Yenişehir Devlet Hastanesi’ne alındı, orada yapılan ilk müdahalesinin akabinden de Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Jandarma ekipleri tarafından hastanede ifadesine başvurulan Levent K., 'Çok borcum vardı, icralık olmuştum. Bu yüzden bunalıma girdim. Ölürsem kurtulacağımı düşünmüştüm. Bu yüzden kendimi vurdum' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal