Sörloth Trabzonspor Taraftarına İsyan Etti

Trabzonsporlu taraftarların geri dönmesi için kampanya yaptığı Alexander Sörloth, gelen aramalar ve mesajlar üzerine sosyal medyadan isyan etti.

03.06.2021-09:11 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-09:11)

Trabzonspor taraftarı Alexander Sörloth'un takıma geri dönmesi için sosyal medyada seferber oldu.

Bordo-mavili taraftarlar kulübün gündeminde yer aldığı iddia edilen Sörloth'un Leipzig'den transfer edilmesini talep ederken bu süreç içerisinde Norveçli yıldız için sosyal medyada seferber olundu. Trabzonsporlu taraftarlar, yıldız ismi mesaj yağmuruna tutarken Alexander Sörloth da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sörloth, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda "Merhaba Trabzonspor taraftarları. Sevginiz ve desteğiniz için minnettarım ama lütfen beni aramayı ve bana mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı çok stresli bir hale getiriyor. Yeter artık" ifadelerini kullandı.

Norveç'te yayın yapan TV 2'ye konuşan Sörloth, "Gelen mesajlardan dolayı telefon numaramı değiştirdim. Instagram bildirimlerini kapattım. Telefon numaramı ele geçirdiler" açıklamasında bulunmuştu.

GÖZÜ FENERDE

Trabzonspor taraftarına bu mesajı iletmesinin ardından Sörloth, ismi Fenerbahçe ile de anılmaya devam ediyor. Leipzig ile sözleşmesi devam eden Sörloth'u sezon içerisinde gol yollarında sorun yaşayan Fenerbahçe yıldız ismi kiralamak istiyor. Sarı lacivertli taraftarların da yönetime bu yönde bir talebi bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal