22.04.2022-10:22 (Son Güncelleme:24.07.2023-12:35)


1

Songül Karlı kimdir?

Songül Karlı kimdir?

Türk halk müziği sanatçısı ve sunucu Songül Karlı, 15 Eylül 1973'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına giriş yapmıştır. Bugüne kadar toplamda 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer alan sanatçı; 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi olmuştur. 2004'te son albümü Kaç Bahar'ı çıkardıktan sonra müzik yaşamına ara verme kararı alarak çeşitli projelerle ekranlarda yer almıştır.



2

Songül Karlı'nın eşleri

Songül Karlı'nın eşleri

Eski eşi tarafından dolandırılıp zor günler geçiren Karlı dekolteli paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu. Karlı program için de dekolte tercih etti.



3

Songül Karlı estetikle Hadise'ye benzedi

Songül Karlı estetikle Hadise'ye benzedi

Estetik ameliyatlar ile büyük değişim yaşayan Songül Karlı, pop yıldızı Hadise'ye benzetildi. Sosyal medyada güdnem olan Karlı'ya hayramlarından "tanınmaz hale gelmişsin" yorumları yapıldı.



4

Songül Karlı sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu'ndan 2002 yılında ayrılmış, 2005 yılında evlendiği Baykal Gümüş'ten Efe Furkan adında bir çocuk dünyaya getirmiştir. 2008 yılında Ergün Topaloğlu'ndan boşanan Songül Karlı 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı 'Su Gibi' ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında hayatını birleştirmiştir. Şiddet gördüğü ve dolandırıldığını iddia ettiği Metin Yüncü'den ise 2007 yılında boşanmıştır.



5

Songül Karlı'nın Sunuculuğunu Üstlendiği Programlar

Songül Karlı'nın Sunuculuğunu Üstlendiği Programlar

Songül Karlı İle Cumartesi (2007) Kanal 7 İki Gönül Bir Olunca (2008) FOX TV Su Gibi (2008) FOX TV Songül Karlı ile Yeniden (2014) Kanaltürk Bugün Yıldız Benim (2015)Show TV



6

Songül Karlı'nın Rol Aldığı Diziler: Paşa Baba Konağı (2000) TGRT Reyting Hamdi (2002) ATV Türkü Filmi (2004) Kanal 7 Yasemince (2010) FOX TV



7

Eski eşi tarafından dolandırılan ve zor günleri geride bırakarak iddialı pozlarıyla gündeme gelen Songül Karlı Sinan Çalışkanoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. "Minibüste başınıza ilginç bir olay geldi mi?" Sorusunu cevaplayan Songül Karlı otobüste yaşadığı tacizi itiraf etti, "Minibüste değil ama otobüste geldi. Annemle otobüse bindiğimiz bir gün, arkamda duran bir adamın elle tacizine uğradım. Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü. Eskiden insanlar böyle durumlarda tepki vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı. Şimdi insanlar daha bilinçli ve cesur. Seslerini, çıkarabiliyor ve tepki gösterebiliyorlar. Bun da sosyal medyanın etkisi çok. Eskiden insanlar, böyle bir şeyi görse bile sesini çıkarmaz, görmezlikten gelirdi. Şimdi insanlar, böyle durumlarda birbirini koruyor ve birbirlerine destek oluyorlar" dedi.



8

Sunuculuğu ile büyük beğeni topluyor.



9

Yaptırdığı estetikler ile sık sık gündem oluyor.



10

Resmen kendini baştan yarattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr