SONAR, son seçim anketini açıkladı! İşte il il partilerin liderlikleri...

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Türkiye'nin dört bir yanında heyecan dorukta. Kamuoyu yoklamaları ve anket sonuçları ise seçim öncesi en çok merak edilen konular arasında. SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, son anket sonuçlarını paylaştı ve il il önde olan partileri açıkladı.

26.03.2024-12:56 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-12:56) SONAR, son seçim anketini açıkladı! İşte il il partilerin liderlikleri...

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Türkiye'nin dört bir yanında heyecan dorukta. Kamuoyu yoklamaları ve anket sonuçları, seçim öncesi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu önemli süreçte, seçmenlerin tercihlerini belirleyecek olan verileri sunan SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, son anket sonuçlarını paylaştı ve il il önde olan partileri kamuoyuyla paylaştı.


İşte o paylaşım sonucu elde edilen veriler...

Erzurum: AK Parti'nin liderliği sarsılmaz!

SONAR'ın anketine göre, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti adayı diğer siyasi partilere fark atıyor. İYİ Parti ve DEM Parti adayları ise ikinci sırada eşit oylarla yer alıyor.

Balıkesir: AK Parti ilk sırada!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda ise SONAR'ın anketine göre AK Parti adayı ilk sırada yer alıyor. Onu CHP adayı takip ediyor.

Muğla: CHP'nin hafif bir üstünlüğü var!

Muğla'da başkanlık yarışı kafa kafaya giderken, SONAR anketlerine göre CHP adayının hafif bir üstünlüğü bulunuyor.

Kocaeli: AK Parti'nin güçlü duruşu!

Kocaeli'de ise AK Parti adayının diğer siyasi partilere fark attığı belirtilirken, İYİ Parti'nin oy potansiyelinde artış gözlemleniyor.

Bolu: CHP'nin liderliği devam ediyor!

31 Mart seçiminin merak edilen illerinden Bolu'da, mevcut başkan CHP adayıyla birinci sırada yer alıyor. MHP'nin oy potansiyelini artırabileceği öngörülüyor.

Samsun: AK Parti'nin gücü sürüyor!

SONAR'ın yayınladığı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı anketine göre, AK Parti adayının önde olduğu görülüyor.

Aydın: CHP'nin liderliği korunuyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda ise SONAR'ın anketine göre CHP adayının önde olduğu belirtiliyor.

Manisa: MHP'nin gücü artıyor!

Özgür Özel'in memleketi olan Manisa'da, MHP adayının önde olduğu ve CHP'nin oy potansiyelinde düşüş yaşandığı anket sonuçlarına yansıyor.

Seçimlere sayılı günler kala, anket sonuçları ve değerlendirmeleri, seçmenin tercihleri üzerinde etkili olacak gibi görünüyor. Her ildeki yarışın sonucu ise büyük bir merakla bekleniyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal