Son Yaz Dizisinin Akgün Karakteri Kimdir?

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz her hafta yeni bölümüyle ekrana geliyor. Son Yaz dizisinde Akgün karakterine hayat veren Alperen Duymaz araştırılmaya başlandı. Peki Son Yaz dzisinin Akgün karakteri kimdir?

16.03.2021-14:28 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-14:28) Son Yaz Dizisinin Akgün Karakteri Kimdir?

Başrollerinde; Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan yer aldığı Son Yaz dizisinin Akgün karakteri beğenilerek izleniyor. 

Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde Akgün karakterine hayat verecek olan Alperen Duymaz'ın özel hayatı merak konusu oldu. Oyuncunun canlandırdığı karakteri ve özel hayatı araştırılıyor. 

SON YAZ DİZİSİ AKGÜN KARAKTERİ KİMDİR?

Son Yaz Dizisi Akgün Karakteri Akgün, suç dünyasında yaşamış genç bir adamdır. Akgün, son derece tehlikeli ve sorunlu bir yapıya sahip olmasının yanı sıra oldukça duygusal bir yapıdadır. Yağmur'a çok aşıktır. Savcı Selim, bir gün Akgün'ü ailesinin yanına İzmir'e götürmek zorunda kalır. Akgün'ün hayatı alt üst olacak ve tüm hayatı değişecektir.

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. 2015 yılından beri oyunculukla ilgilenmektedir. Oyuncu olmasının yanı sıra modellikle de uğraşmaktadır. Bu zamana kadar dahil olduğu dizilerin neredeyse tamamında başrol olarak rol almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015’de Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Cesur karakteriyle kazanmıştır.

ALPEREN DUYMAZ DİZİLERİ

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)

2015 – Acı Aşk (Ali) 

2016 – Bodrum Masalı (Ateş)

2018 – Çukur (Amir Emrah)

2018 – Çarpışma (Kerem)

2020 – Zemheri (Ayaz) 

2020 – Son Yaz (Akgün)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal