Son Parti filmi konusu ve oyuncuları

Gençlik filmi olarak sinema da yer alacak Son Parti filmi için heyecanlar arttı. Yerli film olan Son Parti filmin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Son Parti filmi vizyon tarihi nedir? Son Parti filmi konusu nedir? Son Parti film oyuncuları kimler?

26.05.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-09:58) Son Parti filmi konusu ve oyuncuları

Beyaz perdede yayınlanacak Son Parti filmi için araştırmalar hız kazandı. İnternet arama motoru üzerinden konusu, oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi araştırılırken yerli film olması ile birçok kitleyi kendine çekti. Gençlik filmi olarak izleyiciyle buluşacak Son Parti filmi için meraklar arttı. Son Parti filmi konusu, oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi için merak edilenler haberimizin devamında yer almaktadır

Son Parti film konusu

Lise hayatını elen alan filmde ikiz kardeşler Katre ve Birsu süresinden hikaye devamlılığı sağlanmıştır. 12.sınıf öğrencisi olan ikiz kardeşlerden Birsu okulun popüler kızı olurken, Katre ise ailenin asi çocuğudur. Mezuniyet töreninin düzenlenmesiyle olaylar patlak verir. 12-D sınıfında olan Deniz, Birsu'ya aşıktır ve ona açılmak için bu geceyi bekler. Fakat Birsu'nun babası Katre gelirse Birsu'nun gitmesine izin vermektedir. Katre'nin partiye gitme niyeti olmadığından dolayı Deniz, Katre'yi ikna etmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Son Parti film konuus

Hırçın, asi ve bir o kadar sert yapılı olan Katre ile hiçbir erkek takılmak istemez. Ferman adında uzaklaştırma alan çocuk ile konuşan Birsu, kardeşini partiye davet etmesi için plan yapar. Fakat Ferman bu durumu ticarete döküp 3 bin TL istemiştir. Parası olmayan Birsu bir şekilde o parayı bulur. Ferman ve Katre zaman geçirmeye başlaması üzerine Ferman o asi kızdan hoşlanmaya başlar. Fakat para aldığı gerçeği herkes tarafından bilindiğinden partiye gitmeye utanır.

Son Parti film oyuncuları

Fırat Altunmeşe,

Almila Ada,

Nil Keser,

Ömer Faruk Çavuş,

Sezer Sarıçay

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal