Son kale de devrildi: Amazon Prime ücretleri yüzde 400 zamlandı

Çok uzun bir zamandır aylık abonelik ücretlerini sabit tutan Amazon Prime da rakiplerine katıldı. Yeni Amazon Prime aylık üyelik ücretleri yüzde 400 zamlandı.

25.04.2023-12:11 - (Son Güncelleme: 25.04.2023-17:04)

Dünyanın en büyük alışveriş sitelerinin başında gelen Amazon’un avantajlı fırsatlarını barından Amazon Prime’ın Türkiye’deki aylık üyelik ücretleri çok uzun bir zamandır 7,90 TL’de sabit duruyordu. Diğer ülkelerde sürekli olarak yükselen üyelik ücretlerinde beklenen değişim yapıldı. Buna göre Amazon Prime Türkiye aylık üyelik ücretleri yüzde 400 oranında zamlandı.

Amazon üyelik ücretlerine zam yaptı

Amazon Prime abonelik fiyatı bilindiği üzere Türkiye’de sadece 8 TL idi. Çok kısa bir süre önce yapılan güncelleme ile Prime abonelik fiyatı 8 TL’den 39 TL’ye yükseltildi. Fiyat artışı ise neredeyse yüzde 400 seviyesinde. Prime ücreti fiyat bakmaksızın ciddi bir artış görmüş olsa da halihazırda sunmuş olduğu faydalar göz önüne alındığında rakiplerinden çok daha uygun bir fiyata sahip durumda.

Amazon Prime Üyelik Ücretleri 2023

Yeni Amazon Prime ücreti halihazırda yeni abonelik almak isteyenler için aktif edilmiş durumda. Eğer Prime abonesi değilseniz ilk ay ücretsiz, sonraki aylarda 39 TL ücret ile hizmete abone olunabiliyor. Yeni ücretin mevcut aboneler için hangi tarihten itibaren geçerli olacağı bilgisi ise şimdilik mevcut değil. (Kaynak: Donanımhaber)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal