Son Dakika! Zincirleme trafik kazası: 2 ölü çok sayıda yaralı var

Kars’ta olumsuz hava şartlarından kaynaklı bir kamyon ve iki otobüsün çarpıştı. Zincirleme trafik kazasında iki kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu bilgisi geldi.

05.01.2024-09:08 - (Son Güncelleme: 05.01.2024-17:45)

AA’dan alınan Son Dakika haberine göre, sabah saatlerinde Erzurum'un Horasan ilçesi ile Kars'ın Sarıkamış ilçesi arasındaki kara yolunun Karakurt mevkiinde, iki otobüs ve bir kamyon çarpıştı. Yaşanan zincirleme trafik kazasında ilk incelemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda Sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Olumsuz hava şartları kazaya sebebiyet verdi

Kar ve buzlanmanın etkili olduğu bölgede sık sık yaşanan kazalar vatandaşın gözünü korkutmaya başladı. Kars Valisi Ziya Polat, muhabirlere kazada 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 8 kişinin yaralandığını söyledi.

Kars'ta zincirleme kaza

2 kişin hayatını kaybetti kaza sonrası Valilik’ten açıklama

Kars’ta meydana gelen kaza sonrası Kars Valiliği’nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada; Sarıkamış ilçesinin Karakurt mevkisinde saat 07:45 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 2 kişinin vefat ettiği, 8 kişinin de yaralandığı bildirildi.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal