Son Dakika: Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Yüz Yüze Eğitim Açıklamasında Bulundu!

Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Ziya Selçuk görevi Prof. Dr. Mahmut Özer'e devretti

06.08.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 06.08.2021-17:39) Son Dakika: Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Yüz Yüze Eğitim Açıklamasında Bulundu!

Son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev devir teslim töreni gerçekleşti. Ziya Selçuk görevi Prof. Dr. Mahmut Özer'e devretti. Yeni Milli Eğitim Bakanı Özer önemli açıklamalarda bulunarak 'Saygıdeğer bakanımızla 3 yıl birlikte görev yaptık. Sayın bakanımızla ile birlikte başlayan projeler devam edecek. En temel amacım tüm çocuklarımızın kaliteli bir eğitim alması için fırsat eşitliği oluşturmaktır. Türkiye'nin inanılmaz güçlü bir öğretmen kadrosu var. Çok çalışacağız. Eylül'de okulları açmak için her ne olursa yapacağız' ifadelerini kullandı.

EN TEMEL AMACIM ÇOCUKLARIN KALİTELİ EĞİTİMİ 

Diğer yandan Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev devir teslim töreni gerçekleşiyor. Ziya Selçuk görevi Prof. Dr. Mahmut Özer'e devrediyor. Saygıdeğer bakanımızla 3 yıl birlikte görev yaptık. Sayın bakanımızla ile birlikte başlayan projeler devam edecek. En temel amacım tüm çocuklarımızın kaliteli bir eğitim alması için fırsat eşitliği oluşturmaktır.

YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI!

Türkiye'nin inanılmaz güçlü bir öğretmen kadrosu var. Çok çalışacağız. Eylül'de okulları açmak için her ne olursa yapacağız' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal