Son Dakika: Vatandaşlara 7 bin 500 TL faizsiz masrafsız ihtiyaç kredisi fırsatı

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Akbank resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden daha önce yaptıkları bir açıklamada vatandaşlara 5 bin TL tutarında faizsiz ve tamamen masrafsız bir şekilde ihtiyaç kredisinin 36 aylık vade seçeneği ile verileceğini belirtmişti. İşte konuya ilişkin detaylar...

17.05.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-16:46) Son Dakika: Vatandaşlara 7 bin 500 TL faizsiz masrafsız ihtiyaç kredisi fırsatı

Akbank, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda vatandaşlara faizsiz, masrafsız 5 bin TL ihtiyaç kredisi vereceğini açıklamıştı. Yeni bir açıklama ile bu tutarın 7 bin 500 TL'ye çıkarıldığı ve yine faizsiz, masrafsız olacağı açıklandı. İşte detaylar...

Akbank 7 bin 500 TL faizsiz ihtiyaç kredisi alma şartları

Akbank'ın vatandaşlara sunduğu bu fırsattan yararlanabilmek için cep telefonlarına Akbank mobil bankacılık uygulamasını indirip "Akbank müşterisi olmak istiyorum" seçeneğine tıklayarak müşteri olmak için istenilen şartların hepsini yerine getirmelidir. Daha sonra 5 iş günü içinde bankanın herhangi bir şubesine giderek 1500 TL faizsiz masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvuru yapmalıdır.

Başvuru yapan vatandaşlar işlemlerinin hemen ardından 36 ay vade seçeneği ile ve banka yönetiminin karar verdiği ödeme planı ile kampanyayı edinebilmektedir.

akbank kredi

Faizsiz kredi yetmedi! Akbank Şimdi de geri ödemesiz para veriyor

Akbank, müşterilerine yeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Akbank tarafından yapılan bir son dakika açıklaması kapsamında emeklilerin maaşlarını Akbank'a taşımaları ve 36 ay boyunca burada kalmaları durumunda 2 bin 750 TL'ye kadar emekli promosyonu verecek.

Emekli promosyon kampanyasından faydalanmak isteyenler emekli maaşlarını Akbank'a taşıyıp, 36 ay kalma sözü vererek yararlanabiliyorlar. Taşıma işleminden sonra Akbank'ın uyguladığı politika doğrultusunda emekli maaş tutarına göre promosyon alınıyor.

Promosyona ek bankacılık işlemlerinde de kolaylık!

Akbank, hem emekli vatandaşlara sunduğu hizmetler hem de kredi alanında yaptığı kampanyaların yanı sıra bankacılık uygulamalarında ve EFT işlemleri başta olmak üzere tüm havale işlemlerinde ücret talep etmeden vatandaşların işlerini kolaylaştırıyor. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal