Son Dakika: Tarım ve Orman Bakanı Güzel Haberi Duyurdu: Köyceğiz Yangını Kontrol Altına Alındı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınlarına ilişkin açıklama geldi.

12.08.2021-10:45 - (Son Güncelleme: 12.08.2021-14:47) Son Dakika: Tarım ve Orman Bakanı Güzel Haberi Duyurdu: Köyceğiz Yangını Kontrol Altına Alındı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli güzel haberi vatandaşlara duyurdu. Bakan Pakdemirli son yangının da kontrol altına alındığını dile getirerek '28 Temmuz’da başlayan, 15 gün süren ve tarihimizde gördüğümüz en büyük orman yangınlarını yaşadığımız bu süreçte, son halka olan Muğla Köyceğiz yangınını da #OrmanınKahramanları’nın büyük bir özverisiyle kontrol altına aldık' ifadelerini kullandı. Ülkemizin güneyinde günlerdir devam eden yangınlarla mücadelede sona gelindi. Havadan su atan helikopter ve uçakların yanı sıra karadan itfaiye ekiplerinin ortaya koyduğu yoğun çabayla alevlerle etkin bir mücadele yürütüldü. 

KÖYCEĞİZ'DE SON DURUM 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınlarına karşı verilen mücadeleye ilişkin yeni bilgiyi paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Pakdemirli, yangınların son halkası olan Muğla Köyceğiz yangınının kontrol altına alındığını duyurdu. 

TÜM YANGINLARDA KONTROL SAĞLANDI 

Bununla beraber Bakan Pakdemirli, yangınların kontrol altına alındığını dile getirerek '28 Temmuz’da başlayan, 15 gün süren ve tarihimizde gördüğümüz en büyük orman yangınlarını yaşadığımız bu süreçte, son halka olan Muğla Köyceğiz yangınını da #OrmanınKahramanları’nın büyük bir özverisiyle kontrol altına aldık' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal