Son Dakika! Şile Otobanında Korkutan Kaza

Şile otobanında karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir vatandaşa araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan vatandaşa az kalsın kamyon da çarpıyordu.

26.10.2021-10:03 - (Son Güncelleme: 26.10.2021-10:55) Son Dakika! Şile Otobanında Korkutan Kaza

İstanbul'un Şile ilçesinde yaşanan olayda, otobanda karşıdan karşıya geçmek isteyen bir şahısa araba çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yolda savrulan şahıs, şans eseri kamyonun altında kalmaktan kurtulurken, o anlar bir arabanın, araba içi kamerasından anbean kayıt altına alındı.

ŞANS ESERİ KAMYONUN ALTINDA KALMADI

Arabanın vurmasıyla birlikte, dengesiz bir şekilde düşen vatandaş, diğer şerite düştü. Kendi yolunda uygun hızla ilerleyen kamyonun altında son anda kurtulan vatandaşın o anları kameralar tarafından kayıt altına alındı.

KAMERALAR ANBEAN KAYITTAYDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, seyir halinde  giden arabanın vurmasıyla karşı şerite düşen vatandaş, kamyonun altında ezilmekten son anda kurtuldu.

HIZ SINIRININ ÖNEMİ

Maksimum otoban hız sınırı 120 km/sa hızla otomobillere aitken, en düşük limite sahip kategoriyi ise 40 km/sa hızla arızalı bir aracı çeken araçlar oluşturuyor. Yerleşim yerleri en yüksek trafik yoğunluğuna sahip olduğu için şehir içi hız sınırı tüm araç türlerinde maksimum 50 km/sa ile sınırlanmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal