Son Dakika! Organize Sanayi Bölgelerinde Yerinde Aşı Uygulaması Başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan organize sanayi bölgelerinde mobil ekipler ile beraber yerinde aşı uygulamasına başlanacağını bildirdi.

15.06.2021-14:40 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-15:18) Son Dakika! Organize Sanayi Bölgelerinde Yerinde Aşı Uygulaması Başlıyor

Son dakika haberine göre yerinde aşı uygulaması organize sanayi bölgelerinde başlıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama geldi. Bakan Koca, organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerle yerinde aşı uygulamasına başlanacağını açıkladı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından (Twitwe) yaptığı açıklamada yerinde aşı uygulamasının başladığını belirtti.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNDE 'YERİNDE AŞI UYGULAMASI' 

Bakan Koca, üretimin devamlılığı için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerle yerinde aşı uygulamasına geçileceğini söyledi. 

'ÇARKLAR DÖNMEYE DEVAM EDECEK'

Mobil ekipler tarafından yapılacak olan yerinde aşı uygulamasının, üretiminin sürekliliğini ve refahına da katkıda bulunacağını dile getiren Bakan Koca, konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada çarkların dönmeye devam edeceğini belirterek 'Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz. Çarklar dönmeye devam edecek. Bu güce güvenin' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal