Son Dakika! Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu: İki Terörist Hava Harekatı ile Etkisiz Hale Getirildi

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

06.07.2021-10:39 - (Son Güncelleme: 06.07.2021-11:29) Son Dakika! Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu: İki Terörist Hava Harekatı ile Etkisiz Hale Getirildi

Kahraman Türk askerinin Irak'ın kuzeyindeki operasyonları, tüm hızıyla kararlılıkla ve başarısıyla devam ediyor.

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından iki PKK'lının etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hava Kuvvetleri'nin desteği ile alçak, eli kanlı teröristlerin sığındıkları delikler, bölgeler Kahraman Türk askeri tarafından yerle bir ediliyor. Irak'ın kuzeyindeki operasyonlar kapsamında Metina bölgesine hava harekatı gerçekleşti.

2 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), başarı ile sonuçlanan operasyonlara dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, ''Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarımız etkin ve kararlı şekilde sürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist düzenlenen hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.'' ifadeleri ile paylaşımda bulunuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal