Son Dakika: MHP Toplantısına Giden Yolcu Otobüsü Devrildi!

Gelen son dakika haberlerine göre Bartın'da MHP toplantısına giden yolcu otobüsü devrildi.

03.10.2021-09:04 - (Son Güncelleme: 03.10.2021-10:52)

Bartın'da MHP toplantısına giden yolcu otobüsü devrildi. Otobüsün devrilmesiyle 2 kişi öldü, çok sayıda ise yaralı var.

BARTIN'DA MHP TOPLANTISINA GİDEN YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre Bartın'da MHP toplantısına giden yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi ise yaralandı. 

MEYDANA GELEN KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ: 17 KİŞİ İSE YARALANDI

Bartın’da içerisinde Bartın Belediye Başkanının da bulunduğu MHP kafilesini taşıyan yolcu otobüsü devrildi. Kazada biri belediye başkan yardımcısı 2 kişi hayatını kaybederken, belediye başkanıyla birlikte 17 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.


YARALILAR BARTIN DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDI

Olay Bartın’ın kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ramazan Duduoğlu idaresindeki 74 AJ 900 plakalı otobüs Bartın - Ankara karayolu Esenyurt mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi. Olay hemen yetkililere bildirildi. Gelen ihbar üzerine kazanın yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Meydana gelen kazada Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik'in de aralarında bulunduğu 17 kişi yaralanırken, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile Murat Sevinç hayatını kaybetti. Yaralılar ise ilk müdahalelerinin ardından olay yerine gelen ambulanslar ile Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal