Son Dakika: Meteoroloji Kuvvetli Yağış İçin Uyardı!

Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre kurban bayramının dördüncü gününde Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Akdeniz'in iç kesimleri sağanak yağışlı geçecek..

23.07.2021-09:06 - (Son Güncelleme: 23.07.2021-10:59) Son Dakika: Meteoroloji Kuvvetli Yağış İçin Uyardı!

MGM'den kritikuyarı geldi. Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde bugün yağışların yerel düzeyde kuvvetli olması bekleniyor.

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ GELECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere ilişkin, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, (Çorum, Gümüşhane ve Bayburt hariç) Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Toroslar istikameti ile Burdur çevrelerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği, diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor. Söz konusu yağışların Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel düzeyde kuvvetli olması yönünde düşünülüyor.

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNDE SEYREDECEK

Diğer yandan yurt genelinde hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmesi tahmin ediliyor. ​​​​​​​Rüzgarın genellikle kuzeyli, öğle saatlerinin ardından Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta şiddette eseceği düşünülüyor.

Bununla beraber ani sel, yerel su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi ihtimaller doğrultusunda önlemli ve dikkatli olunması gerekiyor.

23 TEMMUZ 2021 HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 27°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklarla yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA °C, 29°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

İZMİR °C, 34°C

Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 32°C

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu

ZONGULDAK °C, 25°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON °C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal