Son Dakika: Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda Yangın Çıktı!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda Akşemsettin İstasyonu önünde korkutan yangın meydana geldi.

24.07.2021-17:54 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-18:19) Son Dakika: Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda Yangın Çıktı!

Son dakika haberine göre İstanbul Metro Hattında yangın meydana geldi. Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda sefer yapmakta olan metro aracında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Bu hattaki seferler geçici olarak durduruldu. 

YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda sefer yapan bir metroda, elektrikten kaynaklandığı belirtilen bir yangın meydana geldi. Bunun üzerine vatman, aracı Veysel Karani-Akşemsettin İstasyonuna çekerek yolcuları tahliye etti. 

Çıkan patlama sesinin şiddeti üzerine metroya akın eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek hızlı bir şekilde söndürdü. Ekipler, arızanın giderilmesi için çalışırken, metro istasyonu yolcu taşımacılığına geçici olarak kapatıldı. Durağa gelen yolcular, yetkililer tarafından otobüs duraklarına yönlendirildi. 

METRO İSTANBULDAN AÇIKLAMA GELDİ

Diğer yandan Metro İstanbul'dan yangına ilişkin açıklama yapıldı. Gelen açıklamada arızanın çıktığı uyarısında bulunularak M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kazım Karabekir-Mahmutbey arasında yapılmaktadır. Çırçır-Kazım Karabekir istasyonları arası İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal