Son Dakika: MEB'den Bir İlk! Rehberlik Merkezlerinde Fizyoterapist Desteği Sağlanacak

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir ilk geldi. Bakan Mahmut Özer 'RAM'larda ilk kez fizyoterapist desteği de sağlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 260 yeni fizyoterapist kadrosu ihdas edildi.' dedi.

26.08.2021-10:04 - (Son Güncelleme: 26.08.2021-10:04) Son Dakika: MEB'den Bir İlk! Rehberlik Merkezlerinde Fizyoterapist Desteği Sağlanacak

Son dakika haberine göre  Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir ilk geldi. Bakan Mahmut Özer, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı hizmet veren rehberlik ve araştırma merkezlerinde (RAM) görevlendirilmek üzere 260 fizyoterapist alınacağını bildirdi.

Bununla beraber Milli Eğitim Bakanı Özer tarafından gelen yazılı açıklamada, 6 Eylül tarihinde tüm kademelerde tam zamanlı, yüz yüze eğitime başlanması için hazırlıkların sürdüğünü ve tüm illere gerekli finansman desteğinin gönderildiğini belirtti.

260 FİZYOTERAPİST KADROSU İHDAS EDİLDİ

Bakan Özer, RAM'lara ilk kez alınacak fizyoterapistlere ilişkin gereken detaylı açıklamayı vererek 'Tüm birimlerimizdeki kadrolarımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda özel eğitim ve rehabilitasyon desteğine ihtiyaç duyan öğrenci ve vatandaşlarımızın değerlendirildiği, tanılamanın yapıldığı ve bireysel eğitim planlamaları'nın belirlendiği RAM'larda ilk kez fizyoterapist desteği de sağlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 260 yeni fizyoterapist kadrosu ihdas edildi. 81 ilimizde 256 RAM hizmet veriyor. Her bir RAM'da en az bir fizyoterapist hizmet vermeye başlayacak. Böylece RAM’larda öğrenci ve vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesi de artmış olacak. Desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal