Son Dakika! Kocaeli'nde Feci Kaza, Öğrenci Servisi Dereye Uçtu!

Kocaeli'nde meydana gelen olayda, öğrenci servisi nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü yoldan çıkarak dereye uçtu.

09.11.2021-14:45 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-12:43) Son Dakika! Kocaeli'nde Feci Kaza, Öğrenci Servisi Dereye Uçtu!

Son dakika gelen bilgilere göre Kocaeli'de öğrenci servisi uçurumdan dereye uçtu.

KOCAELİ'DE FECİ KAZA

Kocaeli'nin Gebze ilçesinin Beylikbağı mahallesinde yaşanan olayda, nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü, öğrenci servisi, refüjden dereye uçtu. Son gelen bilgilere göre servis içinde birçok yaralı olduğunun detayı verildi.

ÖĞRENCİ SERVİSİ DEREYE UÇTU

Kaza Gebze'nin Beylikbağı Mahallesi'nin Ankara Caddesi ile kesiştiği Fikri Altıokka kavşağı üzerinde meydana geldi. Minibüs henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yoldan çıktı ve refüj üzerinden dereye uçtu. Olayı gören vatandaşlar yetkililere haber verirken, bölgeye bir çok sağlık ekibi ve güvenlik gücü sevk edildi.

SERVİS LİSE ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIYORDU

Olay yerine kazazedelerin aileleri panik içinde servisin dereden çıkarılmasını beklerken konu hakkında bilgi verdi.  Ailelerin ifadelerine göre servisin  Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıdığı bilgisi edinildi. Kazada herhangi bir öğrenci ölmezken bazı öğrenciler hafif yaralandı.

OKUL MÜDÜRÜ AÇIĞA ALINDI

Gebze'de meydana gelen kazaya ilişkin gelişme yaşandı. Servisin olması gereken yaştan daha eski olması ihmale neden oldu. Emlak Konut Anadolu Lisesi'nin müdürü Z.A.Y açığa alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal