Son dakika: Kahramanmaraş'ta korkutan deprem 4,6 büyüklüğünde

Kandilli Rasathanesi'nden gelen bilgilere göre Kahramanmaraş'ın Tevekeli ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde hissedilen deprem sallantıları kısa süre devam etti. Akıllara gelen ilk soru yıkılma var mı? oldu. İşte, Kahramanmaraş depremine dair detaylar...

26.07.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-09:41) Son dakika: Kahramanmaraş'ta korkutan deprem 4,6 büyüklüğünde

Türkiye'de deprem nedeniyle birçok can ve mal kaybı her sene yaşanırken deprem varlığını bir kez daha gösterdi. Bugün sabah saatlerinde 09.11 civarında Kahramanmaraş'ın Tevekelli ilçesinin merkezinde 4,6 büyüklüğünde deprem gerçekleşirken derinliğinin ise 3.4 km olduğu ölçüldü.

Kahramanmaraş'ta 4,6 büyüklüğünde deprem

İlk incelemelere göre yıkılma ve can kaybı yok 

Sabah saatlerinde yataklarından sallanarak kalkan Kahramanmaraş halkı korku dolu anlar yaşadı. Birçok vatandaş can havli ile kendisini sokaklara attı. 4,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremin Gaziantep, Malatya, Osmaniye ve Urfa gibi yakın illerde hissedildiği bilgisi geldi. Son yapılan araştırmalar ve incelemeler üzerine can kaybının ve yıkılma olmadığı bilgisi ulaştırıldı. Her ihtimal üzerinden değerlendirmeler yapılırken ekipler olay yerine yönlendirildi.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal