Son Dakika! Kabine Toplantısı İleri Bir Tarihe Ertelendi

Son dakika gelen habere göre, yapılması bugün planlanan kabine toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

02.08.2021-15:18 - (Son Güncelleme: 02.08.2021-17:10) Son Dakika! Kabine Toplantısı İleri Bir Tarihe Ertelendi

Bugün akşam üzeri yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı ileri bir tarihe ertelendiği son dakika olarak duyuruldu.

Normalleşmenin başladığı 1 Temmuz tarihinde ay sonuna kadar geçen sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vaka sayılarının 4 kattan fazla artması, koronavirüs salgın önlemlerini tekrar gündeme taşıdı. Seyahat ve sokak kısıtlamaları ile kapalı mekanlara girişte aşı şartının, ilk kabine toplantısında değerlendirecek seçenekler arasında yer alması bekleniyor.

NTV'nin son dakika olarak paylaştığı haberine göre, bugün olması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı ileri bir tarihe ertelendiği kamuoyu ile paylaşıldı. Anadolu Ajansı da, gece yarısı yayımladığı gündem özetinde kabine toplantısına ilişkin bilgi daha geçmedi.

Yapılacak ilk toplantıda tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vaka sayılarının azaltılabilmesi için alınması muhtemel yeni önlemler değerlendirileceği tahminler arasında. Gözler kabine toplantısının olacağı tarihte. Yetkililer tarafından herhangi bir tarih verilmediği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal