Son Dakika! İzmir'de korkutan orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor!

İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Buca Kooperatifleri Mahallesi civarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

20.07.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-17:38) Son Dakika! İzmir'de korkutan orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor!

Son Dakika! İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Buca Kooperatifleri Mahallesi civarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Ciğerimiz yanıyor

İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Buca Kooperatifleri Mahallesi civarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgeye sevk edildi. Yangını söndürmek için ekipler seferber oldu. 

Ekipler seferber oldu

İhbar üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgeye sevk edildi. Yangına 2 uçak, 2 helikopter, 12 arazöz ve 1 dozer ile müdahale başlatıldı. İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale için tüm çalışmalar helan sürüyor.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal