Son Dakika: İstanbul Hadımköy'de 3 Kız Çocuğu Ortadan Kayboldu

İstanbul Hadımköy’de ikamet eden üç kız çocuğu ortadan kayboldu. Eslem Tuana Yüksel (15), Efsa Yüksel (13) ve Nazar Memiş (11) 'e isimli 3 kız çocuğuna dün akşamdan beri ulaşılamıyor.

09.08.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 09.08.2021-16:53) Son Dakika: İstanbul Hadımköy'de 3 Kız Çocuğu Ortadan Kayboldu

İstanbul’da talihsiz bir olay meydana geldi. Geçtiğimiz gün Hadımköy ilçesinde, saat 17.30 sularında pikniğe gitmek üzere evlerinden çıkan Nazar Memiş, (11) Eslem Yüksel (15) ve Efsa Yüksel (13) bir daha evlerine geri dönmedi. Evlerinden piknik yapmak için çıkan küçük kız çocuklarının çantasında yiyecek ve yanlarında 5 TL para olduğu biliniyor. 

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 

Üç küçük kız çocuğun görüntüleri evlerinden çıktıkları esnada güvenlik kameralarına kaydedildi. Söz konusu çocuklardan daha sonra haber alınamadı. Akılalmaz bir şekilde kaybolan 3 kız çocuğunun arama çalışmaları polis ve aileleri tarafından da sürüyor. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

PİKNİK YAPMAK İÇİN ÇIKTILAR 

Bununla beraber ortadan kaybolan Eslem ve Efsa Yüksel'in babası Bülent Yüksel kızların geçtiğimiz gün 17.30 civarında evden piknik yapmak için çıktıklarını dile getirerek ‘Komşu kızı ile birlikte piknik yapacağız diye dışarı çıkıyorlar. Sürekli çocuklar piknik yapar oynarlardı. Üzerlerinde sırt çantaları vardı. İçine piknik yapmak için bir şeyler almışlar. Ayrıca annelerinde 5'er lira para almışlar bisküvi almak için. Bebek elbisesi dikeceğiz diye elbise almışlar. Akşam ezanından sonra gelmeyince kaybolduklarını fark ettik. Bu saate kadar aramaya devam ediyoruz. Buradaki halk arkadaşlar, bekçi arkadaşlar, polis hep birlikte arıyoruz. Bir sonuç elde edemedik. Tek başlarına bir yere gitme alışkanlıkları da yok gezme alışkanlıkları yok’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal