Son Dakika: Hatay'da Orman Yangını Paniğe Neden Oldu!

Hatay’ın Antakya ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda yangını meydana geldi. Ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.

21.07.2021-11:49 - (Son Güncelleme: 21.07.2021-12:07) Son Dakika: Hatay'da Orman Yangını Paniğe Neden Oldu!

Yangın haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son dakika haberine göre Hatay’da korkutan yangın meydana geldi. Antakya ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda nedeni henüz bilinmeyen bir durumdan yangın gerçekleşti. Yangını gören çevredekiler durumu ekiplere haber verdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, çıkan yangına havadan ve karadan müdahale etmeye başladı. 

1 UÇAK 3 HELİKOPTER, 30 YANGIN SÖNDÜRME ARACI SEVK EDİLDİ 

Yangın, Kisecik Mahallesi'nde bulunan dağlık alanda yer alan ormanda saat 10.00 civarında gerçekleşince dumanlar yükselmeye başladı. Kısa sürede paniğe neden olan yangın çevrede bulunan vatandaşları tedirgin etti. Çıkan dumanlar üzerine gelen ihbarlar doğrultusunda da bölgeye 1 uçak, 3 helikopter, 30 yangın söndürme aracı sevk edildi. Buna bağlı olarak ekipler, meydana gelen yangına müdahale ediyor. 

GEÇTİĞİMİZ GÜN KAHRAMANMARAŞTA'DA YANGIN ÇIKMIŞTI 

Diğer yandan geçtiğimiz gün ise Kahramanmaraş'ta da yangın meydana gelmişti. Onikişubat İlçesi Bulutoğlu Mahallesi kırsalında paniğe neden olan yangın, rüzgarın da etki etmesi ile beraber gittikçe büyüdü. Ekiplere giden ihbar üzerine yangının çıktığı yere gelen çok sayıda orman söndürme ekibi sevk edildi. Gelen yangın söndürme ekipleri ile hava ve karadan yangına müdahale edildi. Çıkan yangında 25 hektar ormanlık alanın zarara uğradığı bildirildi. Buna bağlı olarak, yerleşim yerlerinin de olduğu bölgede bulunan çevre sakinleri de korkutan yangına müdahale etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal