29.08.2022-14:22 (Son Güncelleme:29.08.2022-15:48)


1

Ünlü şarkıcı Gülşen, İmam Hatiplilere yönelik söylediği sözler sebebiyle 4 gün önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.



2

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan Gülşen için bugün mahkeme kararı açıklandı. Gülşen'in ev hapsi olarak tahliyesine karar verildi.



3

Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu ve abisi Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun önünde Gülşen'in çıkışını bekledi. Ozan Çolakoğlu çıkan karar için çok mutlu olduğunu belirtti.



4

Cezaevinden çıkan Gülşen'in ilk isteği ise oğlu Azur'u görmek oldu. Daha sonra basın açıklaması yapacağını belirtti.



5

İşte Gülşen'in son hali...



6

Avukatı açıklama yaptı

Avukatı açıklama yaptı

Ünlü şarkıcının avukatından ilk açıklama geldi. Avukat Emek Emre,”Gülşen’in ifade vermesi için uygulanan gözaltı durumunun hukuka aykırı olduğunu belirttik. Nisan ayında çekilen videodaki sözlerin gözaltı kararı almak için yeterli değildir. Biz bu itirazlarımızı yetkili makamlara ilettik. Müvekkilimin şu anda 3 4 gündür cezaevinde yattığı cezaya karar verilmesi için, yapılan eylemin suç oluşturması gerekir. Ancak müvekkilimin söylemleri suç teşkil etmiyor.



7

Ev hapsiyle tahliye edilen müvekkilimin bu durumunun da değiştirilmesi yönünde talepte bulunacağız. Şu anlık oğluna kavuşmuş olması adına çok sevinçliyiz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr